Rólunk

2017. december 29. 00:21 - Harper.

belyegkep_uj.jpgA "Filmek röviden" filmmániások blogja, kifejezetten olyanoknak, akik szeretnek rövid, frappáns véleményeket és gyors-elemzéseket olvasni különböző műfajú, régi és új filmekről. Igyekszünk élvezetesen és színesen írni, de természetesen minden posztunk szubjektív. A terjedelem minden esetben maximum fél - másfél oldal csupán, mert úgy gondoljuk a lényeget (például véleményünket és szempontjainkat) ennyiből is meg lehet ismerni. Szeretnénk, ha az összes írásunknál sikerülne a filmek legfontosabb jellemzőit megragadni, mert kihívásnak tekintjük a lényeglátást. Van Facebook oldalunk is, ott is szeretettel várunk mindenkit! Reméljük blogunk elnyeri majd tetszéseteket! 

Szerkesztők: JericoFilmelemzőHarper.Roger Ebert. Központi elérhetőségük (és kérünk ide írjatok, ha kapcsolatba lépnétek velünk):

iro73a@gmail.com

Ami a fórumszabályokat illeti, csak három van nálunk:

  1. ne személyeskedj a posztok szerzőivel szemben
  2. ne becsméreld a posztokat konstruktív kritizálás helyett
  3. ne trágárkodj hozzászólásaidban

Egyszerű kérések. Ha viszont mégis megteszed a fentiek valamelyikét, vagy csak trollkodni jössz, sajnos kitiltunk innen. Ez van. De természetesen a célunk, egy pörgős, látogatott, szerethető blog készítése, üzemeltetése és írása, ahol szívesen időznek az olvasók és barátaiknak is ajánlják Legyen így! Segíts benne!

***

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr3713530969